We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

De kaasgraaf aan het woord

Hubèrt en Mariella van der Graaf opende op 12 maart 2014 hun eigen Kaasspeciaalzaak in het Tolbergcentrum te Roosendaal. Voorheen heeft in dit pand 25 jaar een Groenteboer gezeten. Een eigen kaasspeciaalzaak was voor Hubèrt en Mariella nieuw. Gelukkig hebben ze na hun eerste jaar kunnen concluderen dat zij hun plaats gevonden hebben en dat de bezoekers van de winkel De Kaasgraaf waarderen.

Een kleine voorgeschiedenis
Na 12 jaar een Bouwkundig Teken- en Adviesbureau te hebben gehad was Hubert van der Graaf vanwege de crisis genoodzaakt de stekker eruit te trekken. Via een bevriende kaasspecialist (Zwartbol Foodspecialiteiten) zijn Hubèrt en Mariella in de kaaswereld beland. Tijdens een stageperiode van een jaar hebben wij alle kneepjes van het vak geleerd. We besloten onze eigen Kaasspeciaalzaak te willen openen. De mogelijkheid bood zich aan om dit op te starten in Roosendaal.

Naar een kaasleverancier hoefde ze niet te zoeken. Bij Zwartbol Foodspecialiteiten hadden Hubèrt en Mariella van der Graaf goede ervaringen opgedaan met Treur Kaas. De begeleiding en feedback die ze bij de opening en tijdens de beginperiode kregen geven ze een dikke negen. Ook nu ontvangen zij de nodige ondersteuning bij acties, reclamemateriaal, posters, toon- en schapkaarten.

Uitgebreid assortiment
Terugziend was het assortiment van De Kaasgraaf in de beginperiode vrij standaard. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Naast het assortiment Weydeland en Weydelijner heeft De Kaasgraaf het aanbod in Boerenkazen, Biologische kazen en Geitenkazen verruimt. Ook zijn wij voortdurend opzoek naar bijzondere buitenlandse kazen. Wij bieden nu meer exclusieve buitenlandse kazen zoals; Stinking Bishop, Achelse Blauwe, Saint Nectaire, Banon en Pais D Engloys. Deze specialiteiten zijn alleen bij kaasspeciaalzaken te verkrijgen. Naast kaas, tapas en noten heeft De Kaasgraaf een mooi assortiment met Spaanse droogworsten, Balsamico, olijfolie, chocolade en speciale bieren.

‘Iedere dag genieten we van het klantencontact en we vinden het heerlijk om culinair bezig te zijn. Wat ons betreft hebben we ons plekje gevonden. Mocht u in de buurt zijn; kom gerust kennis maken met ons assortiment.’

Hubèrt en Mariella van der Graaf.

   

Afbeeldingen: