We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

De Leckernij aan het woord

De Leckernij is sinds 2008 gevestigd in het centrum van Werkendam. De eerste 7 jaar in een kleiner pand een stukje verderop aan de Hoogstraat, maar sinds augustus vorig jaar verhuisd naar een nieuwe, ruimere locatie op nummer 72. Naast de ambachtelijke bakker, de groentespecialist en een prachtige slagerij is het ‘verskwartet’ compleet.

 De indeling van de nieuwe winkel is volledig zelf ontworpen door de eigenaar George van den Heuvel. Ook de meubels zijn in een geheel eigen stijl gemaakt; modern, warm maar vooral sfeervol. 
Terwijl er in de oude locatie maar een klein deel van het assortiment van Treur Kaas werd afgenomen is Treur in het nieuwe pand de hoofdleverancier. Zowel Hollandse-  als buitenlandse kazen worden nu wekelijks vanuit Woerden geleverd in de winkel.

Regelmatig komt Gert, de vaste  contactpersoon, om de laatste nieuwtjes en de ‘lopende zaken’ te bespreken.  Prijskaarten en posters worden gemaakt naar wens en geleverd in desbetreffende actieweek.

Overigens kun je bij de afdeling marketing aankloppen voor allerlei ondersteuning. Van het ontwerpen van een nieuwe huisstijl tot het maken van cadeaubonnen. Zelfs het nieuwe logo is gemaakt door Treur.
Over de overstap naar de Weydeland kazen is Van den Heuvel  duidelijk: “Geweldig! Klanten komen er echt voor terug! Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

Naast kazen worden er ook noten, zuidvruchten, wijnen, bieren, olijven, tapenades, salades en een breed assortiment  specialiteiten, van bakmeel tot jam en van kaasplank tot vruchtensappen, verkocht. De kracht van de speciaalzaak zit echt in het vernieuwen. Er wordt elke week geprobeerd  iets nieuws onder de aandacht te brengen en de (vaak echt traditionele) klanten te verrassen. En dat wordt gewaardeerd!

Een groot deel van de omzet wordt gerealiseerd door de verkoop van pakketten. Niet alleen in december, maar het hele jaar rond!

Gelegen op een half uurtje van zowel Utrecht, Rotterdam, Breda- als  Den Bosch is deze winkel absoluut een bezoekje waard!

Kijk voor meer informatie www.deleckernijwerkendam.nl