We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

De Kaashop Huissen aan het woord

De Kaasshop is begonnen in de Langekerkstraat met Tonnie en Liesbeth Buurman als eigenaren. 17 jaar later zijn zij verhuisd naar de Langestraat in het midden van het centrum. Na het overlijden van Tonnie in 1997, hebben Angela Willemsen en Geert Vermeulen de Kaasshop overgenomen. Angela, die destijds al bij de Kaasshop werkte heeft in die tijd de fijne kneepjes van het vak geleerd.

De basis voor een goede samenwerking met Treur kaas was al gezet. De Kaasshop is al jaren een verkooppunt van Weydeland kaas. Toen Angela en Geert de Kaasshop overnamen waren de klanten verkocht aan Weydeland kaas. Het was dan ook vanzelfsprekend dat Weydeland kaas in het assortiment moest blijven. Maar een eerlijke samenwerking met Treur blijft leidend. Ook heeft de Kaasshop een aantal bekende specialiteiten. Onder andere de eigen gemaakte salades, huzarensalade, rosbief, grilworst en natuurlijk de verse gebrande nootjes.

In juli 2015 bestaat de Kaasshop alweer 42 jaar! Tijd voor een verandering… Een hele nieuwe pand en een nieuw concept. “Af en toe veranderen is goed”, aldus Geert Vermeulen. “We hebben de winkel compleet anders ingericht. Zo proberen we de klant te verrassen.”

Angela en Geert hebben een nieuw pand kunnen verwerven in Huissen. Met nog meer ruimte, ontstaan er ook mogelijkheden voor nieuwe ideeën. Tijd om in te spelen op vragen die ook bij klanten leven. Belegde broodjes werden al volop gemaakt, maar nu kunt u die onder het genot van een kop koffie in een speciaal gecreëerde koffiehoek nuttigen. De medewerkers zijn als echte barista’s getraind om de klanten een overheerlijke kop koffie voor te schotelen.

Daarnaast is de winkel anders ingericht. Niet meer achter de toonbank, gewoon meelopen en meedenken met de klant. Dit nieuwe concept zorgt voor een prettige winkelbeleving voor de klant en daardoor kan het juiste product voor de juiste gelegenheid worden geadviseerd.

Angela en Geert zijn beide super trots op deze grote en nieuwe stap. Tip van de kaasmeesters: “Blijf niet vast zitten in wat je hebt, maar blijf de klant verrassen. Dan kan het voor jezelf ook verrassend uitpakken.”

Afbeeldingen: