We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

John's Kaas en Brood aan het woord

Voorzijde winkel John's Kaas en Brood
Voorzijde winkel John's Kaas en Brood

Na 2 jaar als vertegenwoordiger te hebben gewerkt begon het weer te kriebelen. Ik had daarvoor mijn winkel verkocht met de gedachte om nooit meer een winkel te hebben. Zo’n vijf en half jaar geleden heb ik deze winkel overgenomen van een bakkerij.

Omdat de winkel was gesitueerd op een plek met een slager ,viswinkel en groentewinkel als buren was dit een prima locatie. Tevens was er in De Bilt nog geen kaaswinkel aanwezig (wel altijd geweest) dus was de keuze snel gemaakt om de winkel toen gelijk, met beperkte middelen, om te bouwen tot John,s Brood & Kaas Specialiteiten. Het verkopen van brood,kaas en aanverwante artikelen.

In mijn vorige winkels werkte ik al met Treur en dat was altijd prima. Waarom zou je veranderen als het altijd goed is geweest? Een half jaar geleden hebben we de winkel verbouwd omdat dat hard nodig was. Alles eruit en alles er nieuw in. Eerst met interieurbouwers gesproken maar voor mij was het duidelijk hat het niet zou brengen wat ik graag zou willen dus zelf de winkel maar tekenen en met een bevriende aannemer ,interieurbouwer en koel technisch bedrijf de verbouwing gerealiseerd. Ook het personeel heeft zijn steentje bij gedragen met ideeën en met het resultaat mag er wezen.

De winkel is bijna 5 meter langer en alle assortimentsgroepen hebben er ruimte bij gekregen. Door de toonbanken voor het grootste gedeelte lager en open te maken lijkt de winkel veel breder .Nu heeft de klant het idee dat ze veel meer ruimte hebben gekregen. Na ruim een half jaar na de verbouwing beginnen we nu het gevoel te krijgen dat de winkel af is. Klanten hebben zeer enthousiast gereageerd en dat heeft geresulteerd in een mooie omzetstijging.

Treur levert het totale assortiment Hollandse kaas en denkt heerlijk mee zodat we promotioneel leuke dingen kunnen doen naar de klant toe. Sinds een jaar hebben we een vertegenwoordiger die in ieder geval met een onderbouwd verhaal komt en probeert mee te denken.

Voor mij is de firma Treur in ieder geval een mooi vooruitstrevend bedrijf met een goed stuk kaas.

Afbeeldingen:
Winkelinrichting John's Kaas en Brood
Winkelinrichting John's Kaas en Brood
John's Kaas en Brood
John's Kaas en Brood