We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Kaasie Kaasie aan het woord

Winkel Kaasie Kaasie
Winkel Kaasie Kaasie

27 jaar geleden ben ik mijn passie voor kaas begonnen. Nadat ik eerst in een kaaspakhuis werkte, leerde ik bestellingen klaar maken om vervolgens het pakhuis te verlaten voor de kaasspeciaalzaak. Vanaf 1990 startte ik in een franchise winkel en vanaf 1994 heb ik een winkel overgenomen in IJsselstein.Deze kaasspeciaalzaak heb ik in 1997 flink verbouwd en er zijn naderhand een aantal kleinere aanpassingen gedaan zodat ook het wijnassortiment mooi werd gepresenteerd.

Kort geleden kwam het pand achter mijn winkel leeg en besloot ik deze ruimte erbij te huren. Hierdoor werd mijn winkeloppervlak vergroot van 68m2 tot 100 m2. Tijd dus om alles op zijn kop te zetten en een volledig nieuwe winkel in te richten op meer vierkante meters. Het resultaat mag er zijn, een sfeervolle, intieme winkel met veel gezelligheid, leuke collega’s en een uitgebreid aanbod kaas, vers gebrande noten, wijnen en boerenzuivel.

In de verbouwing was het even behelpen met een verkoopwagen voor de winkel. Mijn buren waren zo attent de garage beschikbaar te stellen ter opslag en wij werden warm gehouden door onze klanten, die ondanks de kou en de sneeuw, de verkoopkraam wel kwamen bezoeken en zelfs saucijzenbroodjes achterlieten. Deze vrijgevigheid heeft ons echt even geholpen om alles klaar te krijgen.

Bij de opening van de winkel is er veel aanloop geweest. Tevens zorgde de proeverij van paté, nootjes en kaas voor een extra aandachtstrekker. Zelfs de demonstratie die voor het Paasweekend werd georganiseerd, waarbij advies en tips aan onze klanten werd gegeven wat betreft wijnen en kaas, was een succes! De klanten hebben dit zeer positief ontvangen.

De ingrediënten voor een goed lopende kaasspeciaalzaak hangen volgens mij samen met een goede kwaliteit kaas voor een eerlijke prijs, de klantvriendelijkheid en het eerlijke advies van de verkoper. Deze ingrediënten vind ik ook terug bij de relatie met Treur. Naast mijn vele contact met Daan ben ik zeer te spreken over de manier waarop hulp wordt geboden bij het inrichten van mijn nieuwe winkel, de mooie posters en schapkaartjes die beschikbaar worden gesteld en de Weydeland, Weydelijner, Chevretta, Mèkkerstee en Oudelandse Boeren concepten die ik in mijn winkel voer.

Dus als u de sfeer van een echte kaasspeciaalzaak wil proeven, kom dan naar onze mooie, volledig nieuwe winkel in IJsselstein waar u door de kaasmerken van Treur en onze leuke collega’s met een goed gevoel de winkel uitloopt.

Bert schipper

Kaasie Kaasie

Afbeeldingen:
Winkel Kaasie Kaasie
Winkel Kaasie Kaasie
Winkel Kaasie Kaasie
Winkel Kaasie Kaasie