We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nobel Specialiteiten in Zierikzee

Ik ben Sanne de Hamer trotse eigenaresse van Nobel Specialiteiten in Zierikzee. Drie jaar geleden heb ik met mijn 23 jaar de grote stap genomen. Ik heb een prachtige winkel opgezet.

Nobel specialiteiten is een gezellige ingerichte winkel waar u terecht kunt voor heerlijke kaasspecialiteiten. Onder andere Weydeland kaas, Oudelandse Boeren, de Zeeuwse Cato en Mekkerstee kaas. Ook vindt u bij Nobel een ruim assortiment aan buitenlandse kaas. Van een heerlijke Brie de Meaux, Eppoises, Brugse Blomme tot een heerlijke Manchego of Gruyère.

Naast kaas bieden wij een ruim assortiment delicatesse met onder andere heerlijke verse olijven, huisgemaakte quiche, tapenades en smeersels, vers gebrande noten, olijfolie, azijn,  diverse mooie wijnen, Italiaanse Pasta’s  en  “Dolci Baci” zoete kussen uit Sicilië. Ook voor de Zeeuwse Streekproducten kunt u bij ons terecht.

Bij nobel mag u van alles proeven. Wij geven u graag passende suggesties en adviezen. Nobel is regelmatig op braderieën te vinden, ook daar is ons assortiment te beproeven. Voor een proeverij of demonstratie kunt u ook altijd terecht bij ons. Wij geven regelmatig een proeverij en demonstraties. Dit doen wij met de kazen van Treur. Denk bijvoorbeeld aan een Hollandse kaasfondue met Old Weydeland en Villa Nella. Twee toppers uit ons assortiment!

Kijk ook eens op www.nobelspecialiteiten.nl!
Echt Nobel!

Afbeeldingen: