We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

't Keesheukske aan het woord

Winkel 't Keesheukske Roermond
Winkel 't Keesheukske Roermond

Wij zijn een foodspecialiteitenwinkel met een boven regionale functie en verkopen behalve kaas ook een groot assortiment met buitenlandse kazen, Oliën en balsamico’s , wijnen, vleeswaren, delicatessen, noten en Roermondse boomstammetjes.

Vanaf het begin al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van Weydeland. Het zijn Noord-Hollandse Cono kazen uit de Beemsterpolder die lekker smeuïg zijn. De smaak van deze kaas is altijd erg goed en het merk Weydeland heeft een duidelijke uitstraling. Het is erg bekend hier in Roermond. Ik ben er van overtuigd dat dit ook komt door de mooie presentatiematerialen (vlaggen, bestickering, schapkaarten en stoepborden) die Treur ter beschikking stelt. En heb ik een mooie actie of aanbieding, dan verzorgen zij altijd de sigings en posters, van formaat A6 t/m A1!

Iedere maand komt de vertegenwoordiger van Treur, Bert Westmaas, hier langs. Samen bespreken we, onder het genot van een kopje koffie, de actielijst. Hij adviseert en ondersteunt mij dan met het inkopen van de acties zodat mijn voorraad optimaal is en de kwaliteit van mijn producten gegarandeerd kan worden. Ook houdt Bert mij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van kaas. Vanwege de redelijke inkoopprijs weet ik in mijn winkels een goede verkoopprijs te hanteren en kan ik daardoor een goede marge behalen! Ook op dat gebied geeft Bert me regelmatig een goed advies. Kortom, wat mij betreft is Treur een fijn bedrijf om mee samen te werken!

Hans Koelemij,

’t Keesheukske Roermond

www.keesheukske.nl