We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Zuivelhandel Ros aan het woord

Zuivelhandel Ros
Zuivelhandel Ros

Mijn naam is Winfried Ros van Zuivelhandel Ros. Ik ben de 3e generatie Ros en onze zuivelhandel bestaat al sinds 1929. Wij zijn gevestigd in Maarssen aan de Kaatsbaan 19. Maarssen ligt in het Groene Hart naast Utrecht en is een mooi oud dorp aan de Vecht.

Mijn opa is in 1929 begonnen met de zuivelhandel. Zijn assortiment bestond toen alleen uit melk en na verloop van tijd heeft hij dit uitgebreid naar een kruidenierszaak. In die tijd kwam Dhr. Treur op de bromfiets met 2 kazen in zijn fietstas naar Maarssen gereden om onze winkel te bevoorraden.
In 1969 heeft mijn vader de zaak overgenomen. Zijn ervaringen met Treur zijn zeer goed te noemen. De bromfiets was inmiddels ingeruild voor een witte Chevrolet en Dhr. Treur kreeg regelmatig complimenten over zijn mooie auto, waarop hij antwoordde: “Als je er in rijdt, zie je het mooie van de auto niet”.

In 1997 heb ikzelf de zaak overgenomen van mijn vader en in 2011 hebben wij de winkel verbouwd tot een delicatessenwinkel met als hoofd assortiment: kaas, vleeswaren en streekproducten. Wij merken dat de klanten vooral aan het hogere segment kaas en vleeswaren behoefte heeft.
Ons assortiment kaas bestaat voornamelijk uit boerenkaas van de Oudelandse Boeren serie en daarnaast bieden wij diverse buitenlandse kazen en tapas aan. Voor dit assortiment kunnen wij terecht bij één leverancier namelijk Treur.

Eens in de maand stem ik mijn kaasacties af met de heer Gert van Leeuwen, de vertegenwoordiger van Treur. Mijn ervaring is dat er altijd van alles mogelijk is. Bij ondersteuning van de acties worden er schapkaartjes, toonbankkaartjes en posters geleverd zodat ook op de winkelvloer de klant wordt verrast.

Kortom een zeer fijne samenwerking die al vele jaren duurt en wij hopen dat deze heel lang zal voortduren! Bent u benieuwd geworden naar onze delicatessenwinkel, kom dan een keer langs. Wij laten u graag kennis maken met ons uitgebreide versassortiment.

Winfried Ros
Zuivelhandel Ros

Afbeeldingen:
Zuivelhandel Ros
Zuivelhandel Ros
Zuivelhandel Ros
Zuivelhandel Ros