We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Weydeland komijn 48+ kaas

1 - 5 van 5

De jonge Weydeland komijn is op ambachtelijke wijze bereid van verse Hollandse melk. 4 weken heeft deze kaas in het pakhuis liggen rijpen, waardoor een smeuïge kaas ontstaat die heerlijk romig van smaak is!

De jong belegen Weydeland komijn dankt zijn smaak aan 8 weken rijping in ons kaaspakhuis. De kaas krijgt hier alle liefde en zorg die het nodig heeft om de romige smaak te ontwikkelen.

De belegen Weydeland komijnekaas is een van onze toppers. Speciaal voor de liefhebber van kaas me karakter.

Voor de extra belegen Weydeland met komijnzaad dient minimaal 6 maanden in ons kaaspakhuis te blijven. In deze periode word de kaas met liefde behandeld. De kaas krijgt maar een dun korstje waardoor een extra intense smaak ontstaat. lekker pittig!

In deze oude variant met komijnzaad proeft u de pure smaak van kaas. De Oude Weydeland komijn ligt een jaar te rusten in ons pakhuis waarbij de natuur haar gang gaat en de bijzondere smaak ontwikkelt!