We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vindt u het laatste nieuws en eerder geplaatste nieuwsberichten van Treur Kaas.

1 - 6 van 92
Kom ons ontmoeten op Tavola 2018

dinsdag 6 februari 2018

Van 11-13 maart vindt de Tavola beurs plaats in Expo Kortrijk België. Hier zijn zo’n 400 exposanten aanwezig om u de laatste trends en specialiteiten op foodgebied te presenteren. Uiteraard is Treur Kaas aanwezig met haar Hollandse Kaasspecialiteiten.

lees verder »
Treur Kaas present op Salon du Fromage 2018

maandag 5 februari 2018

De Salon du Fromage vindt plaats van 25-28 februari in de Expo Porte de Versailles Parijs in Frankrijk. Dit is dé internationale vakbeurs voor kaas en zuivel. Treur Kaas is dit jaar opnieuw present met een bijzonder assortiment kaasspecialiteiten.

lees verder »
Voorjaarsbeurs 'De Kaasspeciaalzaak op weg'

dinsdag 23 januari 2018

Op maandag 19 en dinsdag 20 februari 2018 vond de Voorjaar Speciaal Beurs plaats op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Diverse specialiteiten uit de foodspecialiteiten branche werden aan u gepresenteerd.

lees verder »
Ontdek onze biologische kaas op de Biofach 2018

maandag 22 januari 2018

Van 14 - 17 februari 2018 vond de Biofach plaats in Nuremberg Duitsland. Dé beurs waar mensen hun passie en interesse voor biologische voeding uitwisselen. Meer dan 2300 exposanten vanuit de hele wereld stonden op de Biofach waaronder wij.

lees verder »
Eduard Treur wint Bronzen medaille in strijd om´Gouden Kaasboor´

vrijdag 6 oktober 2017

Eduard Treur heeft bij het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours (NNKC) een BRONZEN medaille gewonnen in de categorie Handel. In deze competitie wordt gestreden
om de felbegeerde´Gouden Kaasboor´ en laat zien wie het beste kaas kan keuren.

lees verder »
Weydeland O.C. wint Zilver bij de Holland Kaaskeuring

vrijdag 6 oktober 2017

De oude kaas Weydeland O.C. heeft bij de Holland kaaskeuring ZILVER gewonnen in de categorie 'Goudse 48+ Kaas Oud'. Daarmee behoort de Weydeland O.C. tot de allerlekkerste oude kazen van Nederland.

lees verder »