We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vindt u het laatste nieuws en eerder geplaatste nieuwsberichten van Treur Kaas.

85 - 90 van 92
Kaasboerderij De Gelder "Friese Held van de smaak!"

zaterdag 10 september 2011

De Goudse boerenkaas van De Gelder is in 2007 en 2009 verkozen tot de beste van Nederland. Tijdens de voorrondes voor de verkiezing van de Held van de smaak wist het team van Kaasboerderij De Gelder een finaleplek te bemachtigen!

lees verder »
Woerdense Graskaasdag 2011

dinsdag 5 juli 2011

Op 4 juni 2011 was er weer een editie van de jaarlijkse Woerdense Graskaasmarkt op het Kerkplein in het stadshart van Woerden. De zelfkazende boeren uit het Groene Hart brachten hun ‘eerste’ graskazen naar deze markt in de hoop op een goede prijs.

lees verder »
Voortaan minder lichamelijke belasting dankzij elektrische handtrekkers

zondag 1 mei 2011

Sinds een aantal weken is Treur in het bezit van twee elektrische handtrekkers die het lopen van orders ergonomisch en minder zwaar maken.

lees verder »
Brc- en Ifs certificering verlengd

maandag 28 maart 2011

Wederom behaalt E.M. Treur en Zn. BV op 27 maart 2011 opnieuw de BRC- en IFS-certificaten, die garanderen dat E.M. Treur en Zn. BV beschikt over een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem en een betrouwbaar hygiënemanagementsysteem.

lees verder »
Wagenpark Treur compleet

dinsdag 1 maart 2011

Sinds een paar weken is het wagenpark van Treur compleet. Naast de truck met oplegger en de twee bakwagens is ook de bus volledig in de nieuwe huisstijl aangepast.

lees verder »
Uitslag winnaars Weydeland Wintersportactie

maandag 3 januari 2011

Bij aankoop van Weydeland kaas konden consumenten een slagzin afmaken. Daarmee maakten zij kans op een waardebon van Snowworld t.w.v. €100,-. Ook de winkeliers konden een waardebon winnen voor de mooiste winkelpresentatie.

lees verder »