We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vindt u het laatste nieuws en eerder geplaatste nieuwsberichten van Treur Kaas.

25 - 30 van 92
Wij zoeken een nieuwe collega!

donderdag 9 juni 2016

In verband met groei is Treur Kaas op zoek naar een magazijnmedewerker die het team komt versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken?

lees verder »
Treur is partner van de nationale kaasweek 2016

donderdag 2 juni 2016

Van 2 t/m 14 mei vond de Nationale Kaasweek plaats, georganiseerd door De Kaasfabriek en CONO Kaasmakers. Alle kaas verkopende winkels in Nederland konden meedoen met de Nationale Kaasweek.

lees verder »
Tavola Beurs 2016

dinsdag 3 mei 2016

Van 13-15 maart vond de Tavola beurs plaats in Expo Kortrijk België. De gelegenheid om ons assortiment te proeven en beleven!

lees verder »
Treur Kaas en Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt slaan handen ineen

woensdag 24 februari 2016

Per heden hebben Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en Treur Kaas hun handen ineen geslagen om de opleg van de Mariënwaerdtse Landgoed kaas in het pakhuis van Treur Kaas te rijpen.

lees verder »
Treur behaalt opnieuw A-status en procescertificaten zijn verlengd!

maandag 15 februari 2016

Het is E.M. Treur en Zn. BV weer gelukt. Onder leiding van kwaliteitsmanager Wim Nagel zijn bij Treur begin maart opnieuw de volgende certificaten verlengd:
- BRC-certificaat Food Safety
- BRC-certificaat Storage & Distribution
- IFS-certific

lees verder »
Treur kaas op de Salon du Fromage 2016

donderdag 11 februari 2016

Van zondag 28 februari tot en met dinsdag 2 maart vond de Salon du Fromage plaats in Paris Expo Porte de Versailles in Frankrijk. Dit is dé Internationale vakbeurs voor kaas en zuivel. Treur was dit jaar opnieuw aanwezig op deze internationale beurs.

lees verder »