We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Kom ons ontmoeten op Tavola 2018

vrijdag 2 maart 2018

Van 11-13 maart vindt de Tavola beurs plaats in Expo Kortrijk België. Hier zijn zo’n 400 exposanten aanwezig om u de laatste trends en specialiteiten op foodgebied te presenteren. De beurs dus om de mooiste delicatessen te ontdekken en uiteraard is Treur Kaas aanwezig met haar rijke assortiment Hollandse kaasspecialiteiten.

Op de beurs presenteren wij o.a. onze nieuwe unieke oude kazen: Weydeland O.C. en Weydeland V.S.O.C. Deze kazen zijn samengesteld door de beste kaasmakers van CONO en de expertise van Treur Kaas op rijpingsgebied. Resultaat is een kaas die alle verwachtingen overtreft. De Weydeland O.C. is een mooie oude kaas met rijpingskristallen en een ongekende smeuïgheid en het oudere broertje de Weydeland V.S.O.C. een bijzondere brokkelkaas met een rijk aroma en een knisperende kristal.

Daarnaast zijn er twee nieuwe soorten in de Villa kruidenkaas lijn te proeven. Villa Fumé en Villa Rucola. Villa Fumé is een authentieke rookkaas van de boerderij. Vol romig, licht pittig en met een echte natuurlijke rooksmaak! Een aanrader! Villa Rucola is een romige jong belegen kaas van de boerderij. De smeuïge kaas is gecombineerd met rucola, fenegriek en koriander. De kaas is heerlijk fris van smaak. De Villa reeks wordt gekenmerkt door kazen die op kleine schaal worden gemaakt en dankzij een eigen kruidenmengsel een intense smaak krijgen.

Ook presenteren wij de biologische kaas van Biostee. Biostee is een biologische kaas gemaakt van de beste biologische koemelk. De kaas is ontwikkeld door 3 boeren die intensief samenwerken. Zij wisselen elkaars land, gewassen en mest uit om de beste biologische groente, melk en kaas te maken. 

Op de beurs kunt u profiteren van een mooie beursactie die zal helpen om de kazen op de winkelvloer aantrekkelijke te presenteren zodat de kaas opvalt bij uw klanten.

Kom dus naar de beurs en bezoek onze stand Hal 2 – 255. Wij hopen u graag te verwelkomen op onze stand en staan voor u klaar om de lekkerste kaasspecialiteiten te proeven! Tot dan!

Voor GRATIS toegang tot de Tavola beurs, registreer uw bezoek via de website van Tavola: www.tavola-xpo.be met de code 1405.