We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Treur Kaas aanwezig op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2017

maandag 11 september 2017

Aankondiging Vakbeurs Houten
Aankondiging Vakbeurs Houten

Op 26 en 27 september 2017 vindt de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten in het Expocenter Houten plaats. De plek om de nieuwste lekkernijen te proeven en de laatste ontwikkelingen in de foodbranche te zien. Treur Kaas is ook dit jaar aanwezig met bijzondere kazen, prijswinnaars en mooie beursacties.

Speciale beursacties!
Dit jaar krijgt u bij aankoop van Weydeland V.S.O.C een authentiek kaasvat cadeau. Daarmee kleedt u een presentatie nog leuker aan!

Ook ontvangt u bij aankoop van onze biologische kaas Mèkkerstee, Biostee of Jerseyhoeve GRATIS flesjes Gulpener bier naar keuze. Een uitstekende combinatie!

Daarnaast verwennen wij u met de lekkerste kaashapjes en laten we u kennis maken met ons prachtige assortiment Hollandse kaas. Genoeg te beleven en te ontdekken dus kom op 26 en 27 september naar de vakbeurs in Houten, stand 113!

Een bezoek aan de vakbeurs is GRATIS. U kunt zich vooraf registreren via de website, zodat u bij binnenkomst sneller toegang tot de beurs heeft. U kunt zich
HIER registreren.