We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Boeren Rakker koekjes

Ingrediënten: 
- 100 gram Boeren Rakker kaas
- 3 eetlepels melk
- 100 gram roomboter
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 200 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd

Benodigdheden
- vershoudfolie
- bakpapier

Bereidingswijze
Kneed een soepel deeg van de Boeren Rakker, de melk, boter, tijm en bakmeel. Leg het deeg op een stukje vershoudfolie en maak er een rol van, van ongeveer 5 centimeter doorsnede. Draai de uiteinden van de rol dicht en laat het deeg minimaal 30 minuten rusten in de koelkast.

Verwarm vervolgens de oven voor op 180 graden. Verwijder het folie en snijd de deegrol in ongeveer 25 plakjes van gelijke dikte. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Bak de koekjes in 17,5 minuten goudbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte trommel.