We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Boerenkaassalade met bieslook

Boerenkaassalade met bieslook
Boerenkaassalade met bieslook

Heerlijke salade voor bij de lunch of op een toast.

Ingrediënten: voor 4 personen

200 gram Oudelandse Boeren Smaakvol Belegen
10 sprietjes bieslook
30 gram walnoten
4 eetlepels Griekse yoghurt
4 eetlepels notenolie
Peper en zout
Boerenbrood
Zak à 150 gram veldsla


Bereidingswijze:

Snij de 200 gram Oudelandse Boeren Smaakvol Belegen in blokjes. Knip de bieslooksprietjes fijn en hak de walnoten grof. Roer de notenolie en Griekse yoghurt in een kom en voeg naar smaak peper en zout toe. Wanneer dit één geheel is voeg dan de kaas, walnoten en de helft van de bieslook er aan toe. Schep dit door elkaar zodat het mengsel verdeeld wordt. Leg de sneetjes boerenbrood op een bord, was de veldsla en deel deze over de broden. Verdeel de kaassalade eroverheen en strooi de rest van de bieslook erover. Eet smakelijk!