We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Chevretta met room & luikse stroop

Een zomers nagerecht voor 4 personen.

Ingrediënten:
4 sneetjes donker notenbrood
4 eetlepels abrikozengelei
4 plakken Chevretta
200 gr room licht opgeklopt
1 soeplepel honing
1 koffielepel Luikse stroop
1 eierdooier
peper

Bereidingswijze:

Besmeer het notenbrood met de abrikozengelei. Leg hierop de plakken Chevretta. Klop de room lichtjes op en meng dit met de honing, stroop en de eierdooier en draai met de pepermolen. Overgiet de geitenkaas lichtjes met de mengeling en het geheel gratineren in een voorverwarmde oven met de gril op 200 graden. Wanneer er een gouden korstje ontstaat is het geheel klaar om te worden geserveerd. Serveer het geheel met een koud glas witte wijn.