We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Hartige cupcakes met Mèkkerstee geitenkaas fenegriek

Hartige cupcakes met Mèkkerstee biologische geitenkaas
Hartige cupcakes met Mèkkerstee biologische geitenkaas

Een heerlijk hapje, verantwoord en biologisch.

Ingrediёnten: (12 cupcakes)
100 gram zelfrijzend bakmeel
2 eieren
0,75 dl. Volle melk
75 gr. walnoten
50 gr. krenten
125 gram Mèkkerstee biologische geitenkaas fenegriek (geraspt)
peper en zout

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop de 2 eieren (op kamertemperatuur) losin een kom, voeg het zelfrijzend bakmeel toe en steeds wat melk. Hak de walnotenfijn en bewaar enkele voor de garnering.  Voeg de geraspte kaas, gehaktewalnoten, krenten en zout/peper toe. Klop het geheel goed door elkaar. Vet de muffin bakvorm in met boter en vul de muffinvormpjes voor ruim de helft.Bak ze vervolgens in ongeveer 25 minuten in de oven.

Variatietip:
Vervang de walnoten en krenten door gedroogde zontomaatjes, olijven en oregano.