We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Portobello met Chevretta Jong

Ingrediënten

4 Portobello champignons

2 el olijfolie

300 gram Chevretta  Jong

3 el pijnboompitten

150 gram veldsla

100 gram balsamicodressing

4 panini’s

 

Bereiden

Verwarm de grill voor op 220 graden. Maak vervolgens de portobello's schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg. Leg de portobello's met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk het met de helft van de olie. Gril de portobello’s circa 6 min. onder de ovengrill.

Draai de portobello’s om en leg dan op elke portobello een plak Chevretta geitenkaas en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de portobello's circa 10 cm onder de hete grill en gril ze in circa 5 min. goudbruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Verdeel de veldsla over de borden en leg de gevulde portobello's er voorzichtig op. Verdeel de dressing over de borden en strooi de pijnboompitten erover. De broodjes kan je er apart bij serveren.