We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Weydeland wentelteefjes

Wentelteefjes met Weydeland kaas
Wentelteefjes met Weydeland kaas

Overheerlijke wentelteefjes met Weydeland kaas voor 4 personen.

Ingrediënten:
4 sneden wit (casino)brood
2 plakken Belegen Weydeland kaas
2 eieren
2 el (slag)room
mosterd, zout en peper
1/2 tl tijmblaadjes
2 el olijfolie
Materialen

Bereidingswijze:
Snijd de korstjes van het casino witte brood. Bestrijk deze heel dun met mosterd. Leg op 2 boterhammen een plak Belegen Weydeland kaas en verdeel hier de tijmblaadjes en wat peper over. Leg de andere 2 sneden erop en druk de dubbele boterhammen stevig op elkaar. Snijd elke boterham diagonaal in 4 driehoeken. Klop vervolgens de eieren los met de (slag)room en wat zout en peper.
Verhit olijfolie in een grote koekenpan. Haal de wentelteefjes eerst door het eimengsel en bak ze daarna op middelhoog vuur aan beide zijden goudgeel en krokant. Serveer de wentelteefjes warm uit en smullen maar!