1 miljoen kg Weydeland Specials

Feest bij Treur Kaas! We hebben namelijk een mooie mijlpaal bereikt met CONO Kaasmakers: Vanaf 2018 tot nu toe is er in totaal 1 miljoen kilo (1000 ton) aan Weydeland Specials kaas gemaakt! Dat konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus dit vierden we met een heerlijke tosti-lunch, verzorgd door CONO. 

Weydeland Specials

Weydeland Kaas is een merk van Treur Kaas. Weydeland Specials zijn drie oude brokkelkazen: Weydeland Flinck, Weydeland Rijck en Weydeland Unieck. De eerste Special kazen zijn in 2018 gemaakt. Vanaf toen tot nu is er al 1 miljoen kilo van deze kazen gemaakt! En daar zijn we natuurlijk trots op. De Weydeland Specials zijn gemaakt met een speciale receptuur. Het zijn brokkelkazen in drie verschillende leeftijden. Alle drie de kazen hebben een smeuïg zuivel én een kristalletje in het zuivel, dankzij de lange rijpingstijd.

CONO Kaasmakers

De makers van deze kaas zijn CONO Kaasmakers uit de Beemster, Noord-Holland. CONO Kaasmakers is een kleine toonaangevende coöperatie van melkveehouders. Deze melkveehouders leveren melk van hoge kwaliteit. Daarvan maken de kaasmakers de lekkerste kaas op duurzame, ambachtelijke wijze. CONO werkt met passie en aandacht voor mens, dier en milieu.

Tosti lunch

Om te vieren dat CONO 1000 ton aan Weydeland Specials voor ons hebben gemaakt, kwamen zij op donderdag 13 juni 2024 een tosti-lunch verzorgen. Na een mooie speech van Bert Dingerink (CONO) konden alle collega’s van Treur Kaas heerlijk genieten van de lekkerste tosti’s met uiteraard Weydeland Kaas.. 😉

Voor onze trouwe chauffeurs die onderweg waren en dus niet bij deze lunch konden zijn, hadden we lekkere pakketjes gemaakt. Zo konden ze toch een beetje mee genieten.

Bedankt voor de lekkere lunch CONO Kaasmakers!

Gepubliceerd op 20-06-2024