Ambulante handel

Veel van onze Hollandse- en buitenlandse kazen worden verkocht in de ambulante handel. Ambulante handel omvat alle detailhandelsondernemingen die de verkoop van consumptiegoederen vanuit een marktkraam, verkoopwagen, grond- of standplaats uitoefenen. Treur Kaas heeft voor diverse marktkramen en bussen de aankleding mogen verzorgen.

Winkelaankleding

We doen graag een stapje extra voor onze klanten. Daarom kun je als klant rekenen op persoonlijke begeleiding en maatwerk verkoopondersteuning. Tot die ondersteuning behoort ook het aankleden van een kaaswinkel, marktkraam of bus. Hierbij verzorgen we graag mooie belettering, maar ook promotiematerialen zoals posters, flyers, folders en toonbankkaarten en schapkaarten. Natuurlijk passend bij jouw verkooppunt.

Kaas van Homan daar geniet je van

Groot- en Detailhandel Homan verkoopt onze Weydeland kaas. Weydeland kaas wordt bereid door CONO Kaasmakers uit de Midden-Beemster. Weydeland kaas is een Noord-Hollandse premium kwaliteitskaas. De verse melk vormt de basis voor de zachte en romige smaak van Weydeland. Tot het assortiment behoort onder andere Weydeland 48+, Weydeland 35+, Weydeland 20+, Weydeland Specials en Weydeland Minder Zout. Daarnaast kun je bij Homan ook terecht voor lekkere boerenkaas of buitenlandse kaas. Treur Kaas mocht het ontwerp van de marktkraam verzorgen van Groot- en Detailhandel Homan. Deze mooie marktkraam kun je bewonderen op de markt in Castricum, Hoofddorp, Vijfhuizen, Rijsenhout en Badhoevedorp.

‘n Ibink kaasspecialiteiten

Boter en Kaasboerderij ‘n Ibink staat op verschillende markten met een uitgebreid assortiment boerenkaas, Weydeland kaas en buitenlandse kaas. Ze bieden een gevarieerd aanbod van jong tot oud en met verschillende kruidenmelanges, bijvoorbeeld Villa Moutarde, Villa Ortica en Villa Jardin. Ook diverse andere soorten zoals geitenkaas van Chevretta, verschillende soorten brie en vele soorten smeerbare kazen behoren tot het assortiment van ‘n Ibink. Recent mocht Treur Kaas ook voor deze klant een nieuwe wagen voorzien van een mooi ontwerp. Deze marktkraam in het echt bewonderen? Dat kan op de markt in Ulft, Ruurlo, Zelhem of ‘s Heerenberg.

‘n Ibink kaasspecialiteiten

De marktkraam is jouw visitekaartje

De winkelbelettering, of het nu in de kaaswinkel is of van jouw marktkraam of bus, is het visitekaartje van jouw bedrijf. Passende winkelmaterialen vormen daarbij de kers op de taart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan posters, toonbankkaarten en schapkaarten, advertenties en kaasdummies. Alles in de stijl van jouw kaaswinkel of marktkraam. Ons marketing team helpt je graag bij het ontwerp van jouw winkelaankleding en promotiematerialen.

De lekkerste kaas voor jouw ambulante kaashandel

Heb jij een ambulante kaashandel en kan jouw marktkraam of bus wel een opfrisbeurt gebruiken? Ben je een startende ondernemer en zoek je een partner die jou kan helpen bij de belettering? Of ben je geïnteresseerd in ons assortiment Hollandse- en buitenlandse kazen? We helpen je graag. Samen zorgen we ervoor dat jouw verkooppunt nog meer opvalt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gepubliceerd op 15 april 2021