Romige Camembert witschimmel

De Camembert Saint Benoit is een romige, zachte kaas 45+. Deze kaas wordt gemaakt in Frankrijk, in de streek Orléans. De kaas werd van oorsprong gemaakt door monniken van de abdij van Fleury in Saint-Benoit-sur-Loire. De Camembert Saint Benoit heeft een gewassen korst. Hij wordt bij de rijping gezouten met een mengsel van zout en as, wat zorgt voor een bijzondere smaak.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (FR), zout, zuursel, witschimmel cultuur

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

45+

Formaat

240 gram

Artikelnummer

200352

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1134 kJ / 273 Kcal
Eiwit
20,0 g
Koolhydraten
< 0,1 g
Waarvan suikers
< 0,5 g
Totaal vet
21,0 g
Verzadigd vet
15,0 g
Zout
1,5 g