Een harde kaas

Testun occelli al barolo wordt bedekt met de Nebbiolo druiven en wordt gemaakt van Barolo wijn. Vervolgens wordt de Testun gerijpt in de grotten van Valcasotto.

De unieke zoete smaak is afkomstig van de druiven.

 

 

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (IT), 10% druivenpulp, 4% Barolo wijn, zeezout, dierlijk stremsel

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

48+

Formaat

6,5 kg

Artikelnummer

200253

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1598 kJ / 382Kcal
Eiwit
29,0 g
Koolhydraten
2,5 g
Waarvan suikers
2,0 g
Totaal vet
29,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
7,0 g
Meervoudig onverzadigd vet
1,0 g
Cholesterol
99 mg
Zout
1,7 g

Andere kazen in de categorie Harde kaas