Franse romige kaas

De Tomme d’Auvergne de Montagne is bereid met koemelk van koeien die grazen op de weides van het heuvelachtige kaashart van Frankrijk: d’Auvergne. De smaak van deze kaas is zeer romig en mild. De korst van deze kaas is lichtgrijs en natuurgerijpt.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, enzymen

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

48+

Formaat

5 kg

Artikelnummer

200665

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1425 kJ / 343 Kcal
Eiwit
25,0 g
Koolhydraten
0
Waarvan suikers
0
Totaal vet
27,0 g
Verzadigd vet
18,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
-
Meervoudig onverzadigd vet
-
Cholesterol
-
Zout
1,7 g