Kaas met smaak kost tijd

Voor de Weydeland 48+ Extra Belegen moet je even geduld hebben. 6 maanden rijping is nodig om deze volle en pittige smaak te ontwikkelen. In deze periode wordt de kaas met liefde behandeld. De kaas krijgt maar een dun korstje waardoor een extra intense smaak ontstaat. Dit proef je in deze Extra Belegen kaas bedoeld voor kenners. Lekker pittig!

Sinds 2021 eten de koeien van de kaasmakerij CONO GMO-vrij krachtvoer. Dit betekent dat het  krachtvoer geen genetisch gemodificeerde middelen bevat. 80% van het krachtvoer komt direct uit de regio. Dit betekent aandacht voor de mens, dier en milieu. Lees hieronder het hele verhaal van de kaasmakerij CONO.

Tip:
Een uitstekende kaas voor het gratineren van ovenschotels en gerechten, maar ook lekker pittig in salades.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, vegetarisch stremsel, kleurstof: E160b(ii)

Allergenen

Koemelkeiwit

Vetgehalte

48+

Formaat

12 en 16 kg

Artikelnummer

130104/131104

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1669 kJ / 402 Kcal
Eiwit
26,2 g
Koolhydraten
0 g
Waarvan suikers
0 g
Totaal vet
33,0 g
Verzadigd vet
23,8 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
8,3 g
Meervoudig onverzadigd vet
0,99 g
Cholesterol
88 mg
Zout
1,88 g