Biofach 2023

Van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 februari vindt de beurs Biofach in Nuremberg, Duitsland, plaats. Dit is één van de grootste beurzen op het gebied van biologische voedingsproducten en wij zijn aanwezig met een mooie stand! Met meer dan 3500 exposanten in 9 hallen is deze beurs absoluut een bezoekje waard.

Kom proeven

Ook dit jaar zijn wij aanwezig met diverse kazen uit ons assortiment. Maak kennis met onze exportlijn Daniel’s Selection of proef van onze mooie kruidenkazen. Maar ook een aantal van onze geitenkazen, schapenkazen, jerseykazen en gatenkazen liggen gepresenteerd.  Kortom genoeg te beleven op stand 5-338.

Biofach

Op de Biofach zullen er meer dan 3500 exposanten aanwezig zijn. Ontdek alle innovaties en trends op het gebied van biologische voeding, netwerk met internationale branchevertegenwoordigers en doe kennis op tijdens het congres. Ook zijn er diverse evenementen die plaatsvinden tijdens de beurs. Bekijk hiervoor het hele programma op de website van de Biofach.

Praktische informatie

Datum en openingstijden

De beurs is van dinsdag 14 februari tot en met vrijdag 17 februari. De openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 9.00 – 18.00 uur en op vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Locatie

BIOFACH
Exhibition Centre
90471 Nürnberg, Germany

Kosten

Vroegboekkorting tot 31-01-2023

  • 1-dag ticket incl. openbaar vervoer: € 45,-
  • Meerdaagse ticket incl. openbaar vervoer: € 65,-

Tickets vanaf 01-02-2023

  • 1-dag ticket incl. openbaar vervoer: € 59,-
  • Meerdaagse ticket incl. openbaar vervoer: € 89,-

Maak kans op een gratis ticket!

Wil je kans maken op een gratis ticket voor deze beurs? Maak dan een afspraak met onze accountmanager Willem-Jan die aanwezig zal zijn op de beurs via onderstaand contactformulier. Onder de aanmeldingen verloten wij gratis entreetickets. Hopelijk tot dan!

Contactformulier