Terugblik Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

De Vakbeurs Foodspecialiteiten zit er weer op. Ben jij op onze stand geweest? Dan willen we je heel hartelijk bedanken voor je komst! We hopen dat je het naar je zin hebt gehad op onze stand. Ben jij niet in de gelegenheid geweest om langs te komen of wil je nog even nagenieten? Hieronder vind je de recepten, foto’s en contactgegevens van onze accountmanagers.

Recepten

Kon je geen genoeg krijgen van de lekkere kaashapjes die geserveerd werden door Sabine van Ohmyfoodness? Bekijk dan hier de recepten, zodat je ze zelf nog eens kunt maken.

Download onze leaflets

Flyer Kaasassortiment

Flyer Erfgoed Stelling kazen

Flyer Villa Kruidenkazen

Onze nieuwe bedrijfsfilm!

Bekijk hier onze nieuwe bedrijsfilm:

 

Onze nieuwe kazen

Op onze stand hadden we veel kazen liggen die je kon proeven. Op de proeftafel kon je kennismaken met een paar nieuwe soorten uit ons assortiment. Zie hieronder de nieuwe kazen op een rijtje:


Chevretta Blauw


Chevretta Honing


Boerderijkaas Italia 30 kg


Mont Vélan Reserva


Moerenaar Pikant 1933

Ons beursteam

Heb je één van onze accountmanagers of marketingmedewerkers gesproken op de beurs en wil je hem of haar nog eens spreken? Of ben je juist niet in de gelegenheid geweest om één van hen te spreken tijdens de beursdagen? Hieronder vind je alle gegevens, zodat je (nogmaals) contact kan opnemen met één van hen.

Bekijk hieronder de foto’s