Chevretta winkelpresentatie competitie

Een tapashapje passend bij Chevretta kaas, receptenkaarten naast de kaas, een leuk geitje, prachtige voorgesneden stukken.. Dit zijn nog maar een paar dingen die wij hebben langs zien komen bij deze competitie. Onze klanten werden uitgedaagd om een zo mooi mogelijke Chevretta geitenkaas presentatie neer te zetten in hun verkooppunt.

Herhaling

Een tijdje geleden vond een soortgelijke winactie plaats. Toen hebben wij alle ondernemers gevraagd een zo mooi mogelijke presentatie te maken van de Villa Kaas. Deze actie vonden we zo leuk en succesvol, dat we hem hebben herhaald, maar nu met Chevretta Geitenkaas! En wederom hebben we hele leuke reacties gekregen.

Dinerbon

De inzet moet wel beloond, vinden wij. En daarom wordt er onder alle inzendingen een winnaar gekozen. De prijs is een dinerbon t.w.v. 100 euro. Zo kan de ondernemer samen met zijn/haar personeel genieten van een heerlijk diner, uitgebreide lunch of lekkere borrel.

We laten je graag de mooie inzendingen zien. Onderaan deze pagina zie je wie de gelukkige winnaar is geworden.

1. De Kaasshop, Huissen

2. De Kaasboutique, Rotterdam

3. FLOOR! 2.0, Goes

4. ‘t Streeckhuys, Helmond

5. Leersums Kaashuis, Leersum

6. Poelier Verhoef, Beneden-Leeuwen

7. FLOOR! Middelburg

En de winnaar is…….

……..FLOOR! 2.0 Goes! De reden dat zij gewonnen hebben, is omdat zij goed gewerkt hebben met hoogte en diepte en ze hebben mooie combinaties gemaakt met andere producten, zoals wijn, er wordt gepresenteerd met proefblokjes, wat natuurlijk altijd prettig werkt. Daarnaast hebben ze de receptenkaarten erbij gelegd. Dat is ook een pluspunt natuurlijk. Van harte gefeliciteerd!

We bedanken iedereen voor zijn/haar inzet!