Feestelijk het jaar uit!

Feestelijk het jaar uit met deze kazen!

Kerst is net achter de rug, maar oud & nieuw staat voor de deur. Dit jaar wordt het anders gevierd dan je gewend bent, maar dat betekent niet dat het minder feestelijk hoeft te zijn. Maak je jaarafsluiting feestelijk met onze kazen. We geven je graag wat tips mee om toch knallend het jaar uit te gaan. 

Feestelijk huis

Allereerst is het leuk om je huis te versieren om helemaal in de sfeer te komen. Hang bijvoorbeeld slingers op en ballonnen. Ook is het leuk om de ballonnen in de vorm van 2021 op te hangen of neer te leggen. Zorg ook dat je sterretjes heb die je om 00.00 kunt aansteken!

Feestkazen

We hebben diverse kazen die ervoor zorgen dat je toch een feestelijk en vooral smakelijk oud en nieuw heb. Vier het gezellig met je eigen gezin, partner, huisgenoten en zet een lekkere borrelplank op tafel. Wij laten je graag zien welke kazen er niet mogen ontbreken op oudejaarsavond.

Houd je van truffel? Ga dan voor onze heerlijke Villa Truffo of Villa truffo affinato. Een feestelijke kaas voor op de plank met duidelijke truffelsmaak.

Met deze truffelkaas kun je ook heerlijke risottobitterballen maken. Een erg lekker hapje voor oudejaarsavond! Bekijk hier hoe je deze maakt.

Met de Villa Verde en Villa Rosso ga je pas voor echt feest op de plank. Deze groene en rode pestokazen staan met hun kleuren natuurlijk super feestelijk op het plateau en smaken ook nog eens heerlijk bij elkaar.

Naast de kruidenkazen is het ook lekker om kazen zonder toevoegingen toe te voegen voor de afwisseling. Leg daarom onze allemansvriend Weydeland Jong Belegen gezellig erbij. En ga daarnaast voor iets meer pit met de luxueuze feestkazen van Weydeland Specials; Flinck, Rijck en Unieck. Deze oude brokkelkazen hebben een mooi kristalletje dat smelt in je mond. Maak het af met een lekkere dip, zoals de vijgendip, mosterddillesaus of luikse siroop.

De feestkaas van afgelopen maand is de kerstkaas met walnoot hazelnoot of de bieslook paprika. De Raclette kaas behoort ook tot de favoriet van de decembermaand. Dit is een heerlijke smeltkaas die je warm maakt met je raclette apparaat. Heb je geen raclette apparaat?  Een goed alternatief hiervoor is de gourmet. Snijd een plakje raclette kaas en doe het in het pannetje, laat het smelten en serveer het met bijvoorbeeld gepofte aardappel. Racletten maar!

Feesttapas

Voor de volledigheid op de plank en om het feest nog groter te maken, kun je er toast met tapenades en ensalada’s bijleggen. Ga voor onze heerlijke Ensalada Gerookte zalm en de kleurrijke Tapenade Tricolore. Met de olijven Bella mix en de pesto olijven is het feest compleet.

Proostend het jaar uit

Bij een feestje mag er gedronken worden en met onze wijnen in het assortiment is het gegarandeerd feest. Met oud & nieuw ga je natuurlijk voor een mooie bubbel en die hebben wij: de Follador Prosecco Frizzante. Mild droog en zacht mousserend. Heb je liever een wijn zonder bubbels? Ga dan voor de witte wijn; Guillaume Chardonnay  of een rode variant; Drostdy-Hof Cape Red. Deze doen het altijd goed.

Dit zijn onze favorieten maar wij zijn razend benieuwd naar die van jou. Laat het ons weten! 

Namens het team van Treur Kaas wensen wij je een spetterend, smaakvol en liefdevol nieuwjaar toe.

Gepubliceerd op: 28 december 2020