International Cheese & Dairy Awards 2021

Van 21 t/m 23 oktober vindt de jaarlijkse show International Cheese & Dairy Awards 2021 plaats in Stafford, Engeland. Een aantal van onze kazen worden tijdens deze show gekeurd, maar we zijn ook aanwezig op een stand. Kom naar deze gave show en proef van onze lekkere kazen. 

International Cheese and Dairy Awards 2021

De ICDA is één van de grootste kaaskeuringen ter wereld. Meer dan 5000 kazen vanuit de hele wereld worden tijdens deze show gekeurd door een vakjury. Normaal gesproken vindt deze show plaats in de zomer, maar door Covid is het event verplaatst naar oktober. Vorig jaar is het zelfs helemaal niet doorgegaan, dus we zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer mogen! We zijn aanwezig met diverse kazen, met name uit onze Daniel’s Selection lijn. Heerlijke kruidenkaasjes, maar ook een geiten gatenkaas en een mooie gatenkaas van de boerderij.

Diverse prijzen voor Treur Kaas

Voorgaande jaren hebben we diverse prijzen mogen winnen. In 2016 heeft onze Jerseyhoeve Schorren zelfs de prijs gewonnen van de Supreme Champion! Oftewel de beste kaas van de show, wat betekent dat we deze kaas een jaar lang ‘de lekkerste kaas van de wereld’ mochten noemen. Afgelopen jaar ging de show niet door, maar de vakjury heeft wel kazen gekeurd. Ze hebben de winnaars gekeurd van de afgelopen jaren. Hieruit kwam wederom de Jerseyhoeve Schorren als winnaar naar voren; Best of the best. Lees hier meer.

Praktische informatie

De show vindt plaats van 21 t/m 23 oktober in Staffordshire Showground, Stafford, United Kingdom. Lijkt het je leuk om de show International Cheese and Dairy Awards 2021 te bezoeken? Ga naar de website voor meer informatie over de show.