We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Kaasmakelaar: ondernemers gezocht

Kaas groothandel treur
Kaas groothandel treur

Als groothandel en specialist in het verzorgen van Hollandse kaas zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die aan de slag willen met onze kaasmerken. Met onze exclusieve kaasmerken kunt u zich in de kaasmarkt duidelijk onderscheiden van anderen en bieden wij u de winkelondersteuning die u nodig heeft. Daarbij ondersteunen wij u graag in het vinden van nieuwe verkooppunten en kunnen wij u adviseren hoe u van start kunt gaan.

U hoeft niet perse een winkel te hebben om kaas te kunnen verkopen. Wat dacht u van een vaste standplaats bij een winkelcentrum of op een markt of heeft u wel eens gedacht aan het verkopen van kaas aan de deur? Voor het verkopen aan de deur (kaasventer) heeft u relatief weinig nodig om te kunnen starten en het voordeel is dat u zich vrij kunt verplaatsen naar precies die plekken die aantrekkelijk zijn. Met een opslag aan huis, een verkoopwagen met koelgedeelte en een dosis energie bent u al bijna klaar om te kunnen starten als venter.

Aangezien ons klantenbestand bestaat uit zowel winkels, marktkramers als venters, hebben wij de nodige kennis in huis om u op weg te helpen om kaas te verkopen. Wij kunnen u daarin een stukje advies geven, natuurlijk de lekkerste kwaliteitskaas leveren met alle toebehoren als verpakkingsmaterialen en winkelondersteuning. Met onze unieke kaasmerken kunt u zich perfect onderscheiden ten opzichte van uw toekomstige concurrenten!

Een goede reden dus om eens contact met ons op te nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Dus heeft u passie voor kaas en bent u op zoek naar een verkooppunt of wilt u voor uzelf starten neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!