Kaasmakelaar

Ondernemers gezocht!

Als groothandel en specialist in het rijpen en verzorgen van Hollandse kaas zijn wij altijd op zoek naar ondernemers in de kaaswereld. Ben jij een ondernemer en op zoek naar een kaaswinkel, marktkraam of route om te venten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je je kaaswinkel verkopen? Wij helpen je graag met het zoeken naar een nieuwe ondernemer.

Ondernemers gezocht voor de volgende regio’s:

Regio Voorne-Putten

Onder de rook (ten zuiden) van Rotterdam, regio Voorne-Putten, ligt een up-to-date kaas- en delicatessenwinkel. In deze winkel wordt een ruim aanbod van Hollandse en buitenlandse kazen verkocht net als mooie vleeswaren, bonbons, vers gebrande noten en wijn. De winkel bevindt zich in een winkelgebied, waar ook een supermarkt is gevestigd die zorgt voor een goede traffic. Het winkelcentrum is mooi en up-to-date en deze kaas en delicatessenwinkel is daar een mooi onderdeel in. Ben jij de nieuwe ondernemer die deze winkel voortzet?

Regio Bunnik

Deze kaaswinkel is gevestigd in Regio Bunnik op een mooie locatie in een winkelcentrum dat recent is gerenoveerd. Het betreft een kleine winkel met veel focus op Hollandse kaas, buitenlandse kaas, noten en bonbons.  De winkel is goed te runnen door 1 persoon en in het weekend met een weekendhulp. De winkel maakt momenteel door de vernieuwing van het winkelcentrum al langere tijd een mooie omzetgroei mee. Een prachtig winkelcentrum met alle faciliteiten waar deze kaaswinkel een mooi onderdeel van is. Word jij de nieuwe ondernemer van deze kaaswinkel?

Regio Amsterdam

In Amsterdam Zuid ligt een gevestigde kaaswinkel. Een mooie locatie waar al jaren een kaaswinkel is gevestigd. Deze winkel verkoopt naast kaas ook broodjes, wijn en overige delicatessen. De huur is zeer redelijk, zo ook de overnamesom van de winkel. Door de vaste klantenkring met een stabiele omzet, kun je er direct een leuke boterham mee verdienen en biedt de winkel vele mogelijkheden om er een nog mooiere winkel van te maken. Deze winkel is direct beschikbaar. Ga jij deze uitdaging aan?

Regio Waterland

In Regio Waterland (Noord-Holland) ligt een gevestigde kaaswinkel in een winkelcentrum. Een goede locatie met gratis parkeergelegenheid. Volle focus op Hollandse kaas, buitenlandse kaas en vers gebrande noten. Een vaste klantenkring zorgt voor een mooie gezonde, stabiele omzet. De winkel wordt momenteel gerund door 1 fulltimer (eigenaar) en 2 parttimers (totaal 0,6 fte). De winkel is up-to-date en per direct beschikbaar.

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek, neem contact op met Eduard Treur of stuur een whats app bericht naar 06-46131085. Hij kan je er alles over vertellen.

Kaas ondernemer worden

Wat is er nu mooier dan het verkopen van de lekkerste kaas? Je eigen verkooppunt hebben met de mooiste producten in je winkel of op je marktkraam, of als venter de mensen aan huis verwennen met de heerlijkste zuivelproducten? Of misschien is het wel je droom om een goedlopende lunchroom te runnen, eventueel gecombineerd met de verkoop van zuivelproducten. Ook hier helpen we je graag mee! Als jij wilt starten met het verkopen van kaas, kunnen we je koppelen aan een bestaand verkooppunt dat te koop staat, zodat je de inventaris en het assortiment kunt overnemen. Maar we kunnen je ook helpen bij het opstarten van een compleet nieuw verkooppunt. Alles is mogelijk.

Kaas verkooppunt verkopen

Bij Treur Kaas zijn we bereid om ver te gaan voor onze klanten. Het werk dat we voor onze klanten uit handen kunnen nemen, doen we voor hen. De ondersteuning bij het verkopen van kaas proberen we zo uitgebreid mogelijk te doen. Onze accountmanagers komen regelmatig langs om alle zaken door te nemen, tips te geven en mee te denken met de verkoop. De marketingafdeling maakt alle POS-materialen die je maar kunt bedenken voor je op maat en onze verkoop binnendienst denkt graag met je mee als je een nieuwe order doorgeeft. Maar hier stoppen we niet. We gaan nog een stapje verder. Als jij namelijk je kaas verkooppunt wilt verkopen, kun je ook bij ons terecht. Wil jij je kaaswinkel verkopen? Wil je stoppen met het rijden van je route of ga je stoppen met je marktkraam? Geen probleem, wij helpen je bij het vinden van een nieuwe ondernemer die jouw stokje kan overnemen!

 

Gepubliceerd op: 20 mei 2020