Kaasmakelaar

Ondernemers gezocht!

Als groothandel en specialist in het rijpen en verzorgen van Hollandse kaas zijn wij altijd op zoek naar ondernemers in de kaaswereld. Wil je je kaaswinkel verkopen? Wij helpen je graag met het zoeken naar een nieuwe ondernemer. Ben jij een ondernemer en juist op zoek naar een kaaswinkel, marktkraam of route om te venten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kaas verkooppunt verkopen

Bij Treur Kaas zijn we bereid om ver te gaan voor onze klanten. Het werk dat we voor onze klanten uit handen kunnen nemen, doen we voor hen. De ondersteuning bij het verkopen van kaas proberen we zo uitgebreid mogelijk te doen. Onze accountmanagers komen regelmatig langs om alle zaken door te nemen, tips te geven en mee te denken met de verkoop. De marketingafdeling maakt alle POS-materialen die je maar kunt bedenken voor je op maat en onze verkoop binnendienst denkt graag met je mee als je een nieuwe order doorgeeft. Maar hier stoppen we niet. We gaan nog een stapje verder. Als jij namelijk je kaas verkooppunt wilt verkopen, kun je ook bij ons terecht. Wil jij je kaaswinkel verkopen? Wil je stoppen met het rijden van je route of ga je stoppen met je marktkraam? Geen probleem, wij helpen je bij het vinden van een nieuwe ondernemer die jouw stokje kan overnemen!

Kaas ondernemer worden

Ook andersom kun je natuurlijk bij ons terecht. Wat is er nou mooier dan het verkopen van de lekkerste kaas? Je eigen verkooppunt hebben met de mooiste producten in je winkel of op je marktkraam, of als venter de mensen aan huis verwennen met de heerlijkste zuivelproducten? Of misschien is het wel je droom om een goedlopende lunchroom te runnen, eventueel gecombineerd met de verkoop van zuivelproducten. Ook hier helpen we je graag mee! Als jij wilt starten met het verkopen van kaas, kunnen we je koppelen aan een bestaand verkooppunt dat te koop staat, zodat je de inventaris en het assortiment kunt overnemen. Maar we kunnen je ook helpen bij het opstarten van een compleet nieuw verkooppunt. Alles is mogelijk.

Huidige verkooppunten die te koop staan

Op dit moment hebben wij twee zaken die te koop aangeboden worden: Een sfeervolle winkel in Amsterdam en een mooie kaaszaak in Voorne-Putten. Lijkt het jou leuk om één van deze zaken over te nemen? Wil je meer informatie hierover?  Neem gerust contact op met Eduard Treur. Hij kan je er alles over vertellen.