We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Boeren Specialiteiten

Naast het rijke assortiment Oudelandse Boeren hebben wij nog meer boerenkazen en boerderijkazen die uw assortiment compleet maken. Deze kazen komen allen van de boerderij en hebben een unieke smaakbeleving. Lees het unieke verhaal achter elke kaas.

1 - 5 van 5

Een flinke jongen van maar liefst 30 kilo. Gemaakt van volle gethermiseerde koemelk, ambachtelijk bereid door boer Blokland uit Biddinghuizen.

Deze kaas van de boerderij van 60 kg is een klassieker! De kaas wordt op authentieke wijze gemaakt van gethermiseerde koemelk. Vervolgens ligt de kaas in alle rust te rijpen in het pakhuis. 9 maanden maar liefst waarbij zij met de hand wordt gekeerd.

Bon Repas is een authentieke gethermiseerde gatenkaas. De kaas wordt bereid volgens uniek recept en heeft een ongekende smeuïgheid. De kaas is zeer toegankelijk en haar smaak zal een ieder bevallen.

Oude kaas van de boerderij van 30 kilo. Gemaakt van de melk van koeien die het eerste lentegras grazen! 1 jaar gerijpt en heeft een heerlijke volle boerensmaak!

Échte kaas van de boerderij van 30 kilo. Gemaakt van de melk van koeien die het laatste zomergras grazen! 1 jaar gerijpt en heeft een heerlijke volle boerensmaak!