We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Boeren Specialiteiten

Naast het rijke assortiment Oudelandse Boeren hebben wij nog meer boerenkazen en boerderijkazen die uw assortiment compleet maken. Deze kazen komen allen van de boerderij en hebben een unieke smaakbeleving. Lees het unieke verhaal achter elke kaas.

1 - 9 van 11

Boerderijkaas Affiné 30+ is een gethermiseerde kaas met circa 25% minder vet dan gewone boerenkaas. Hier staan 100 koeien gemoedelijk te grazen. Sinds jaar en dag wordt op deze boerderij kaas gemaakt. Circa 3 maanden natuurgerijpt

Boerderijkaas Affiné 30+ is een gethermiseerde kaas met circa 25% minder vet dan gewone boerenkaas. Hier staan 100 koeien gemoedelijk te grazen. Sinds jaar en dag wordt op deze boerderij kaas gemaakt. Circa 6 maanden natuurgerijpt

Boeren Dóóreter is een kaas van de boerderij met een bijzonder volle smaak. Zo’n 4 maanden wachten voordat de kaas de stempel Boeren Dóóreter ontvangt. Dan pas is haar smaak op haar best en kunnen de lekkerbekken aanvallen.

Boeren Puur & Pittig is een echte boerenkaas gemaakt van verse rauwe koemelk. Na
bereiding liggen de kazen maar liefst 1 jaar te rijpen in het pakhuis. Hier wordt de kaas nog met de hand gekeerd en krijgen zij een dun laagje kaascoating.

Een flinke jongen van maar liefst 30 kilo. Gemaakt van volle gethermiseerde koemelk, ambachtelijk bereid door boer Blokland uit Biddinghuizen.

Deze kaas van de boerderij van 60 kg is een klassieker! De kaas wordt op authentieke wijze gemaakt van gethermiseerde koemelk. Vervolgens ligt de kaas in alle rust te rijpen in het pakhuis. 9 maanden maar liefst waarbij zij met de hand wordt gekeerd.

De Boeren Rakker is een kaas van de boerderij gemaakt van gethermiseerde koemelk. Deze kaas heeft in alle rust 8 weken liggen rijpen op houten planken, wat resulteert in een zeer smedige kaas van 5 kilogram met een karaktervolle boeren stalsmaak.

Deze ambachtelijke boerenkaas 'Boeren Slim' is zeer romig en vol van smaak. De Boeren Slim heeft 9 maanden liggen rijpen en heeft toch al volop rijpingskristallen.

Bon Repas is een authentieke gethermiseerde gatenkaas. De kaas wordt bereid volgens uniek recept en heeft een ongekende smedigheid. De kaas is zeer toegankelijk en haar smaak zal een ieder bevallen.