We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Boeren Rakker

Boeren Rakker
De Boeren Rakker is een kaas van de boerderij gemaakt van gethermiseerde koemelk. Deze kaas heeft in alle rust 8 weken liggen rijpen op houten planken, wat resulteert in een zeer smedige kaas van 5 kilogram met een karaktervolle boeren stalsmaak.

De Boeren Rakker wordt gemaakt op de boerderij en kaasmakerij van familie Verweij in Polsbroek, een dorpje gelegen in de polder Lopikerwaard, provincie Utrecht. 

De specialiteit van familie Verweij is jonge boerenkaas en kaas van de boerderij. Wat de kaas van familie Verweij zo speciaal maakt, is de smeuïge smaak en de zachte structuur. De receptuur die kaasmaker Cock Verweij hanteert, is een oud recept die hij van zijn vader heeft overgenomen. 
Wat de Boeren Rakker echt uniek maakt, is de bijzondere stalsmaak die eraan zit. Ondeugend lekker!

Ingrediënten:
Gethermiseerde koemelk (NL), zout, zuursel, lebstremsel, conserveermiddel (E251)
Allergenen:
Koemelkeiwit
Formaat:
5 kg


Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 
1555 Kj
375 Kcal
Eiwit
22,3 gr
Koolhydraten 
0 gr
Verzadigd vet 
20,0 gr
Enkelvoudig onverzadigd vet
6,7 gr
Meervoudig onverzadigd vet 
0,8 gr
Zout 
2,0 gr