We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Erfgoed Boeren Stellingkazen

1 - 9 van 12

Erfgoed Stelling 205 is een extra belegen boerenkaas. Een lekkere kaas en pikant van smaak. Deze kaas heeft circa 8 maanden gerijpt op houten planken.

Erfgoed Stelling 207 is een overjarige boerenkaas. Een lekkere kaas die je wel karaktervol kan noemen! Deze kaas heeft circa 18 maanden gerijpt op houten planken.

Erfgoed Stelling 302 is een heerlijke boerderijkaas met circa 38% minder vet dan Goudse 48+ kaas en een bijzonder rijke smaak! 3 maanden natuurgerijpt en lekker romig.

Erfgoed Stelling 304 is een heerlijke boerderijkaas met circa 38% minder vet dan Goudse 48+ kaas en een bijzonder rijke smaak! 6 maanden natuurgerijpt en onweerstaanbaar lekker.

Erfgoed Stelling 306 is een heerlijke boerderijkaas met circa 38% minder vet dan Goudse 48+ kaas en een bijzonder rijke smaak! 1 jaar gerijpt, uniek van smaak en heerlijk als gratinering over de pasta.

Erfgoed Stelling 402 is een ambachtelijke boerenkaas gemaakt van rauwe koemelk. Bereid door familie van de Heuvel uit Molenaarsgraaf. Circa 8 weken gerijpt. Uiterst romig en vol van smaak!

Erfgoed Stelling 403 is een belegen boerenkaas met mooie rijpingskristallen, die voller is van smaak. Romig en toch die volle smaak en wat pit.

Erfgoed Stelling 404 is een kaas van de boerderij gemaakt van gethermiseerde koemelk. Ca. 4 maanden gerijpt en een noSTALgische smaak.

Erfgoed Stelling 405 is een kaas van de boerderij die pikant is en toch nog smeuïg. Ca. 10 maanden gerijpt en mooie lichte rijpingskristallen in het zuivel.