We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Kaasmeester

In de Hollandse weides grazen de melkkoeien van het malse gras. Daardoor is de volle melk rijk aan eiwitten en heeft deze zachtere vetten, zodat een smedige en zachte kwaliteitskaas gemaakt kan worden. Met de technologie van vandaag en een rijke historie van kaasbereiding, wordt Kaasmeester op authentieke wijze bereid. In dit proces wordt voortdurend gecontroleerd op de juiste smedigheid en textuur.

Wanneer de kazen zijn bereid, volgt een natuurlijk rijpingsproces in het pakhuis. Hier krijgt elke kaas zijn eigen plek en van tijd tot tijd wordt zij gekeerd en behandeld. Vervolgens is het wachten totdat precies die leeftijd wordt bereikt waarop de kaas zijn unieke en bijzondere smaak heeft ontwikkeld. Dan kunnen de lekkerbekken aanvallen.

Kaasmeester wordt met grote vakmanschap en passie aan u gepresenteerd. Daarbij is elke Kaasmeester uniek in zijn soort en krijgt u een sublieme betaalbare kaas waar u de ambachtelijkheid van af proeft. De kazen worden allemaal vers van het mes afgesneden, zodat u kunt smullen van de lekkerste kaas.

Om iedereen te voorzien van zijn favoriet, bestaat Kaasmeester uit een aantrekkelijk aanbod van diverse volvet, komijn, kruiden en light varianten. 

Kaasmeester staat garant voor:
- Hollands kwaliteitsproduct
- Op natuurlijke wijze gerijpt
- Vers van het mes voor u afgesneden
- Bijzonder smedig en kostelijk van smaak
- Geselecteerd door onze Kaasmeester.

Gemaakt door de beste KAASMAKERS, geselecteerd, versneden en verhandeld door de echte KAASMEESTERS en bedoeld voor de pure KAASKENNERS. Zo kunt u genieten van een kostelijke kaas die met veel liefde voor het vak is gemaakt, geselecteerd en wordt gegeten.

1 - 8 van 8

De jonge Kaasmeester is een romige kaas met een zachte smaak. Speciaal voor u geselecteerd.

De jong belegen Kaasmeester is iets pittiger en voller van smaak dan haar jongere soortgenoot. 8 weken ligt deze kaas op natuurlijke wijze te rijpen. Deze variant is de grootste favoriet uit de selectie.

Kaasmeester belegen is een smakelijke kaas met een krachtig karakter. Steviger van structuur en lekker pittig.

De extra belegen Kaasmeester is een kostelijke kaas met een pikant tintje. Lekker stevig en smaakvol en vers van het mes.

De oude Kaasmeester is een kaas bedoeld voor de echte Kaaskenner. Vol aroma, pittig van smaak en met karakter.

Kaasmeester brokkel is het paradepaardje van de Kaasmeester. Subliem qua smaak en de kleine rijpingskristallen geven u het bewijs van een echt oude kaas.

Kaasmeester Light mild is een jong belegen kaas, 8 weken gerijpt en met een zacht romige smaak. Het lagere vetgehalte in de kaas maakt dat u gerust een stukje meer kan nemen.

Deze minder vet kaas is net iets voller van smaak dan Kaasmeester Light Mild en toch zeer smedig. Bedoeld voor de consument die bewust en gezond wil eten.