We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Mèkkerstee Fenegriek

Mèkkerstee biologische geitenkaas fenegriek GYS Gold
Mèkkerstee biologische geitenkaas fenegriek GYS Gold
Mèkkerstee Fenegriek
Mèkkerstee Fenegriek is een biologische geitenkaas die door de toevoeging van fenegriekzaadjes een ietwat notensmaak krijgt.

Op de Great Yorkshire Show 2014 in Harrogate Engeland wint Mèkkerstee Fenegriek GOUD  in de klasse: kaasspecialiteiten gemaakt van geitenmelk. Deze biologische geitenkaas met fenegriek werd door de jury uitgebreid getest en kwam als lekkerste uit de bus. 

Bij de Great Taste Awards 2012 in Engeland heeft Mèkkerstee Fenegriek zelfs een GOUDEN ster gewonnen voor haar bijzonder romige smaak. Een vakbekwame jury van 350 panelleden bepaalt welke voedingsmiddelen een geweldige smaak oftewel een Great Taste hebben! Daarbij spelen uiterlijk, textuur, kwaliteit van de ingrediënten en hoe goed het product is samengesteld een belangrijke rol. De reactie van de jury op Mèkkerstee Fenegriek was als volgt: “Haar bijzondere romigheid en balans van smaken doen deze kaas naar meer smaken!”. Daarmee voldoet Mèkkerstee aan de hoge kwaliteits- en smaakeisen van de jury en behoort de kaas tot een vrijwel foutloos product met een geweldige smaak!

Tip:
Mèkkerstee Fenegriek is heerlijk als u eens wat anders wil op de boterham!
 
Ingrediënten:
Gepasteuriseerde biologische geitenmelk (NL), fenegriek, zuursel, lebstremsel, conserveermiddel: E509, zout  
Allergenen:
Melkeiwit, lactose
Formaat:
5 en 8 kg

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 
1105 kJ
264 Kcal
Eiwit
14,2 gr
Koolhydraten 
4 gr
        Waarvan suikers
0 gr
Totaal vet
21,5 gr
        Verzadigd vet 
11,5 gr
        Enkelvoudig onverzadigd vet
-
        Meervoudig onverzadigd vet 
-
Zout
2,3 gr