We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Twight magere kaas

Twight is de nieuwste generatie onder de slanke kazen. Voller dan bestaande 20+ kazen, wat zorgt voor een heerlijk belegde boterham én een goed figuur. Twight komt van melk met een zachter melkvet, meer onverzadigde vetten en meer geconjugeerd linolzuur dan gebruikt wordt voor gewone kaas. Hierdoor past Twight in een cholesterolverlagend voedingspatroon en kan het de groei van vetcellen remmen.

Twight wordt door Kaasmakerij CONO volgens een duurzaam proces gemaakt. Hierbij krijgen de boeren een eerlijke prijs voor de melk, lopen de koeien van het voor- tot en met het najaar buiten in de wei en wordt het milieu gespaard waar kan. Dit zorgt ervoor dat ook een volgende generatie lekker kan genieten van de lekkerste 20+ kaas: Twight.

1 - 2 van 2

Een 20+ kaas zoals deze moet zijn. Lekker van smaak en toch de voordelen van light. Twight Ripe is een jong belegen magere kaas van ongeveer 10 weken oud.

Twight past perfect in een caloriearm en cholesterolverlagend voedingspatroon. De Full Taste is dus goed voor uw gezondheid maar ook verrassend lekker! De kaas is smedig en iets pittiger dan de Twight Ripe. Vol aroma en smaak! Een echte genieter.