We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Weydeland 35+ Kaas

Weydeland 35+ is een magere Noord-Hollandse kaas met circa 35% minder vet dan in 48+ kaas. Ondanks het lagere vetgehalte is de kaas zeer smaakvol en past zij in een bewust voedingspatroon.

1 - 9 van 9

Weydeland 35+ Jong. Minder vet, maar wél smaak! Deze kaas ligt circa 4 weken in het kaaspakhuis te rijpen, hierdoor ontstaat een zacht romige kaas met een frisse smaak.

Weydeland 35+ Jong Belegen. Minder vet, maar wél smaak! Deze kaas ligt circa 8 weken in het kaaspakhuis te rijpen, hierdoor ontstaat een zacht romige kaas met een frisse smaak.

Weydeland 35+ Belegen is een heerlijke belegen kaas die 4 maanden heeft liggen rijpen in ons pakhuis. Deze variant is de meest populaire uit het Weydeland 35+ assortiment. Haar smaak is vol en pittig met een zilte nasmaak.

Deze versie is iets pittiger dan Weydeland 35+ Belegen en heeft 6 maanden rijping achter de rug. Voor de liefhebbers van kaas met een krachtig karakter. De kaas heeft een volle smaak.

Het rijke aroma van deze kostelijke kaas is te danken aan een jaar rijpingstijd in ons geconditioneerde kaaspakhuis. Een oude magere kaas die je verrast met een bijzonder aangename smaakervaring.

Weydeland 35+ Komijn Mild is geen gewone komijnekaas maar een extra smaakvolle met minder vet. Zo komt de karakteristieke komijnesmaak extra tot z’n recht. Deze jong belegen kaas is 8 weken gerijpt en dus heerlijk smeuïg van smaak.

Weydeland 35+ Komijn Pikant is een ouder broertje van de Weydeland 35+ Komijn Mild. Dankzij het komijnzaad in deze belegen variant komt de karakteristieke konijnsmaak nog meer tot zijn recht.

Weydeland 35+ Kruiden is een jong belegen magere kaas die 8 weken heeft liggen rijpen in het pakhuis. Dankzij de rijke mix van geurige tuinkruiden is deze smeuïge kaas uiterst fris en kruidig van smaak.

Weydeland 35+ Mosterd is een magere kaas met mosterd. Na 3 maanden rijping geeft het mosterdzaad deze kaas een verrassend aangenaam en mild aroma.