We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Weydeland 48+ Extra Belegen

Weydeland 48+ Kaas
Weydeland 48+ Kaas
Weydeland 48+ Extra Belegen
Weydeland 48+ Extra Belegen moet je even geduld te hebben. 6 maanden rijping is nodig om deze volle en pittige smaak te ontwikkelen. In deze periode wordt de kaas met liefde behandeld. De kaas krijgt maar een dun korstje waardoor een extra intense smaak ontstaat. Dit proef je in deze Extra Belegen kaas bedoeld voor kenners. Lekker pittig!

De kaas is bij de World Cheese Awards 2010 zelfs in de prijzen gevallen met een BRONZEN medaille voor haar smaak. Tijdens deze belangrijkste kaaskeuring van de wereld worden kazen van topkwaliteit beloond met gouden, zilveren en bronzen medailles. Een ware beloning dus voor deze ambachtelijke kaas met die bijzonder lekkere smaak.

Tip:
Een uitstekende kaas voor het gratineren van ovenschotels en gerechten, maar ook lekker pittig in salades.

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, lebstremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b 
Allergenen:
Koemelkeiwit
Formaat:
12 en 16 kg

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 
1669 Kj
402 Kcal
Eiwit
26,2 gr
Koolhydraten 
0 gr
Waarvan suikers

0 gr

Totaal vet

33 gr

Verzadigd vet 
23,8 gr
Enkelvoudig onverzadigd vet
8,3 gr
Meervoudig onverzadigd vet 
0,99 gr
Cholesterol 
88 mg
Zout 
1,88 gr