We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Weydeland Oude Specials

De oude kaas specials van Weydeland zijn uniek. Deze kazen worden volgens familierecept gemaakt en krijgen een speciale rijping. Daarbij ontstaan kleine rijpingskristallen in het zuivel en doen de kazen hun naam recht aan. Oude kazen die flinck, rijck en unieck zijn van smaak.

1 - 3 van 3

Weydeland Flinck is een bijzondere oude kaas! De kaas is op ambachtelijke wijze bereid volgens speciaal recept en heeft een rijping achter de rug in ons pakhuis. Deze kaas ligt in een speciale ruimte met een specifieke temperatuur en luchtvochtigheid.

Weydeland Rijck is een unieke brokkel kaas! De kaas heeft een lange rijpingstijd achter de rug in het pakhuis. Daardoor is de kaas zeer rijp van smaak en brokkelt hij. De kleine rijpingskristallen die in de kaas zitten, knisperen in de mond.

Weydeland Unieck is een doorgerijpte brokkelkaas volgens unieke receptuur. Bereid door de beste kaasmakers. Extra lang de tijd gehad om zijn sublieme smaak te ontwikkelen!