We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Weydelijner kaas 25% minder vet

Weydelijner is de lekkerste minder vet kaas die ook nog eens zeer smaakvol is! Het vetgehalte in deze kaas ligt ca. 25% lager dan in gewone kaas. De verse melk van onze Hollandse koeien is het ingrediënt voor de zachte smaak van Weydelijner.

In een duurzaam proces wordt Weydelijner bereid door Kaasmakerij CONO. Daarbij ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor de melk, krijgen de koeien de aandacht en liefde die zij nodig hebben en wordt de weidegang gestimuleerd. Op deze manier zitten de koeien lekker in hun vel en geven zij extra lekkere melk die gebruikt wordt voor Weydelijner.

Na de bereiding krijgt elke kaas zijn plek in ons pakhuis waar de kaas in alle rust ligt te rijpen op houten planken totdat de optimale smaak zich ontwikkeld heeft. Vanaf dat moment kunnen de lekkerbekken aanvallen! Omdat Weydelijner beslist niet aan een magere kaas doet denken, zal het zeker niet bij één stukje blijven.

1 - 8 van 8

Weydelijner Creamy is de jong belegen variant met de eigenschappen van Weydelijner. Minder vet, maar wél smaak! De kaas heeft een zacht romige frisse smaak!

Weydelijner Traditie is een heerlijke belegen kaas die 4 maanden heeft liggen rijpen in ons pakhuis. 'Traditie' is de meest populaire uit de Weydelijner assortiment. Voor diegene die willen genieten van lekker eten.

Weydelijner Exquise is iets pittiger dan Traditie. Voor de liefhebbers van kaas met een krachtig karakter. De kaas heeft een volle smaak en u mag er gerust een stukje extra van nemen, 25% minder vet dan gewone kaas.

Een oude kaas die u verrast met een bijzondere aangename smaakervaring en dit te danken aan een jaar rijpingstijd in ons kaaspakhuis. De kaas is vol van smaak en heeft een pittige nasmaak. En goed voor de lijn!

Weydelijner Kruiderij is een jong belegen kaas die 8 weken heeft liggen rijpen in het pakhuis. Dankzij de rijke mix van geurige tuinkruiden is deze smedige kaas uiterst fris en kruidig van smaak.

Weydelijner Veldmosterd is een kruidenvariant bereid met Canadese veldmosterd. Na 3 maanden rijping geeft het mosterdzaad deze kaas een verrassend aangenaam en mild aroma.

Weydelijner Komijn is geen gewone komijnenkaas maar een extra smaakvolle met minder vet. Zo komt de karakteristieke komijnsmaak extra tot z'n recht. Deze jong belegen kaas is 8 weken gerijpt en dus heerlijk smedig.

Weydelijner Exquise Komijn is een ouder broertje van de Weydelijner komijn. Dankzij het komijnzaad in deze belegen variant komt de karakteristieke konijnsmaak nog meer tot zijn recht.