Maassluisse Kaaswinkeltje te koop

Wát een kans! Er staat nu een prachtige winkel te koop in Zuid-Holland; Het Maassluisse Kaaswinkeltje. Deze winkel verkoopt de lekkerste kazen, noten, tapas en meer. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Goedlopende kaasspeciaalzaak te koop

Het Maassluisse Kaaswinkeltje is een goedlopende kaasspeciaalzaak op een A-locatie, namelijk midden in het centrum van Maassluis in Zuid-Holland. De winkel is geheel up-to-date qua interieur en bijbehorende inventaris. De koelmeubels zijn recent vervangen en alles staat goed in de verf. De winkel kan dus zo overgenomen worden, zodat dat je er nog iets aan hoeft te doen! Het betreft een winkel die al tientallen jaren een bekende speciaalzaak is in de winkelstraat en enkel hoogwaardige producten verkoopt.

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit:

  • Hollandse kaas
  • Buitenlandse kaas
  • Vers gebrande noten (zelfgebrand)
  • Salades & paté’s
  • Olijven & tapas
  • Wijn & port
  • Eieren & zuivel
  • Geschenkpakketten en borrelplanken

De ondernemers willen deze winkel op een nette manier overdoen en er zal tijd genomen worden voor inwerken en zorgvuldige overdracht.

Een prachtige kaaswinkel voor een (startende) ondernemer waar je direct kunt instappen zonder noodzakelijk investeringen te doen op korte termijn.

Meer dan een kaasleverancier

Treur Kaas is de leverancier van de kaas, maar levert naast de kwaliteitskaas (Noord-Hollandse kaas, boerenkaas, geitenkaas, schapenkaas, buitenlandse kaas, tapas, dips, olijven) ook materialen zoals posters, prijskaartjes, give-aways, flyers, visitekaartjes, cadeaubonnen en meer maken wij met liefde voor je. Treur Kaas ondersteunt ondernemers middels een regelmatig bezoek van één van de accountmanagers. Deze ondersteuning bestaat o.a. uit samen actieplekken inrichten, combinatie acties maken, extra traffic genereren etc. Ook helpt onze accountmanager je met de opstart en het inrichten van je winkel.

Ben jij geïnteresseerd?

Lijkt dit je leuk en zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op met Eduard Treur van Treur Kaas via of via 0348-688941.

Contactformulier