We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Vacature: Magazijnmedewerker Fulltime

Pakhuis Treur Kaasplanken
Pakhuis Treur Kaasplanken

Gedreven door passie, kennis en expertise neemt Treur een onderscheidende positie in de wereld van “kaasbeleving” en premium merken in zowel binnen- als buitenland. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden en staan voor een eerlijke en betrouwbare werkwijze, waarbij men bouwt aan duurzame relaties. Om deze succesvolle organisatie verder uit te bouwen zijn we zoek naar een:

Magazijnmedewerker (fulltime)


Functie
Als onderdeel van het team van pakhuismedewerkers ben jij verantwoordelijk voor diverse handmatige werkzaamheden in het kaapakhuis. Je zorgt je ervoor dat de orders voor Nederland en het buitenland zijn samengesteld en verzendklaar staan voor de vrachtwagenchauffeurs en help je hen bij het laden en lossen van de vrachtwagen.
Je controleert bij alle werkzaamheden de producten op kwaliteit en je zorgt ervoor dat ze op de juiste plek in het pakhuis terechtkomen. Ook zorg je ervoor dat de kazen de juiste etiketten krijgen en registreer je alles zorgvuldig. 

In deze dynamische omgeving van het kaasrijpen werk je samen met andere pakhuismedewerkers en chauffeurs. Je bent een echte doorpakker, denkt in oplossingen, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Kernwaarden als betrouwbaarheid, eerlijkheid, wederzijds respect, duidelijkheid, klantbeleving en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn belangrijk om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Functie-eisen
  • (v)mbo werk- en denkniveau;
  • 1 a 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • je hebt affiniteit met foodsector (pré ervaring in foodsector);
  • je hebt affiniteit met de dynamiek van het familiebedrijf;
  • goede beheersing Nederlandse taal.
Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf (+/- 30 fte) waar passie voor kaas leidend is. Zo heb je een belangrijke rol om verder mee te bouwen aan de pure kaasbeleving van Treur Kaas. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar hr@treurkaas.nl.