Magazine over Treur Kaas

Familiebedrijf in beeld brengt regelmatig vakbladen uit over familiebedrijven. Zo hebben ze nu een magazine over Treur Kaas gemaakt! Een magazine vol met verhalen over het reilen en zeilen in ons bedrijf. Hoe is opa (Evert) Treur destijds begonnen  en hoe vindt de derde generatie (Eduard Treur) het om werkzaam te zijn in het bedrijf? 

In de oktober editie van het magazine staat Treur Kaas in de hoofdrol. Grondlegger Evert Treur vertelt hoe hij 65 jaar geleden is begonnen met kaas verkopen. De opvolgers Daan en René Treur leggen uit hoe de taken vandaag de dag verdeeld zijn. De derde generatie Eduard Treur vertelt wat hij het allermooist vindt aan zijn werk: ‘Het mooiste is mensen zien groeien’! Onze Commercieel Manager Bert Westmaas legt uit waarom hij al meer dan 30 jaar met veel plezier bij Treur Kaas werkt. Manager Operations Jeroen de Laat en Operators Eddy Schouten en André Klompenmaker geven je een kijkje achter de schermen en laten je zien wat er in ons pakhuis gebeurt met de kazen vanaf het moment van binnenkomst tot het moment dat ze het pakhuis weer verlaten. Maar ook zijn er diverse klanten en leveranciers aan het woord. Kortom een magazine boordevol interessante verhalen.

Familiebedrijf in Beeld

Familiebedrijf in Beeld is een vakblad met als doel familiebedrijven op te sporen en te presenteren in hun magazines. Daarnaast willen ze ook zoveel mogelijk mensen informeren met mooie verhalen. Zoals zij zelf aangeven: ”We bieden een inkijkje in de ruggengraat van het bedrijfsleven. Familiebedrijven worden namelijk gekenmerkt door een hechte keten gefundeerd op gedegen bedrijfsvoering. Passie en hoge betrokkenheid van de medewerkers staan voorop, evenals een directie met langetermijnvisie.”

Het magazine Familiebedrijf in beeld over Treur Kaas is bij ons te verkrijgen. Ben je geïnteresseerd? Vul dan hieronder het contactformulier in.