Nieuw: Winterkaas!

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: De Winterkaas. Een kaas die perfect is voor de koudste maanden van het jaar! Deze kaas bevat namelijk naast echte winterse kruiden en specerijen ook Glühwein! Waan je in de bergen van Oostenrijk tijdens het nuttigen van deze heerlijke winterse lekkernij. 

Seizoenskaas

Elk seizoen staat er een andere kaas in the picture met kruiden en specerijen die passend zijn bij dat seizoen. Zo is nu de winterkaas aan de beurt. Officieel is het nog geen winter, maar dat duurt niet lang meer. Dit is in ieder geval alvast een heerlijk voorproefje op het gezelligste, meest knusse seizoen van het jaar.

Winterse kruiden en Glühwein!

De winterse kruiden en specerijen die deze kaas bevat, zijn: kaneel, nootmuskaat, anijszaad, gember, cardamon, kruidnagel en witte peper. Daarnaast bevat deze kaas ook stukjes sinaasappel en echte Glühwein! De Winterkaas zit dus boordevol smaak. Kom in de winterse sferen met een lekker blokje winterkaas en een glaasje Glühwein om het af te maken.

Ben jij benieuwd naar deze kaas? Wil je deze kaas graag toevoegen aan je assortiment? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Contactformulier

Gepubliceerd op 22 november 2021