We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vindt u het laatste nieuws en eerder geplaatste nieuwsberichten van Treur Kaas.

13 - 18 van 92
Weydeland O.C. wint Zilver bij de Holland Kaaskeuring

vrijdag 6 oktober 2017

De oude kaas Weydeland O.C. heeft bij de Holland kaaskeuring ZILVER gewonnen in de categorie 'Goudse 48+ Kaas Oud'. Daarmee behoort de Weydeland O.C. tot de allerlekkerste oude kazen van Nederland.

lees verder »
Treur Kaas aanwezig op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2017

maandag 11 september 2017

Op 26 en 27 september 2017 vond de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten in het Expocenter Houten plaats. De plek om de nieuwste lekkernijen te proeven en de laatste ontwikkelingen in de foodbranche te zien. Treur Kaas was ook dit jaar aanwezig.

lees verder »
Open Huis Treur Kaas!

donderdag 3 augustus 2017

Bijna een jaar lang is er op ons terrein gebouwd aan een nieuwe hal. Eindelijk is het zover dat hij klaar is en ondertussen is die zelfs al in gebruik. We zijn erg blij met het eindresultaat en daarom hebben wij drie dagen lang onze deuren open gezet.

lees verder »
Treur Kaas wint 5 awards in Nantwich!

dinsdag 1 augustus 2017

Dinsdag 25 juli jl. vond de jaarlijkse kaascompetitie International Cheese Awards plaats in Nantwich, Engeland. Maar liefst 5600 verschillende kazen van over de hele wereld deden mee aan deze wedstrijd. En Treur Kaas viel in de prijzen!

lees verder »
Treur Kaas aanwezig bij International Cheese Awards 2017

woensdag 5 juli 2017

Op dinsdag 25 en woensdag 26 juli 2017 vindt de International Cheese Awards weer plaats in Nantwich, Engeland. Dit is één van de grootste kaas competities ter wereld. Maar liefst 5000 kazen worden tijdens deze show gekeurd!

lees verder »
Treur Kaas valt in de prijzen in Frankrijk

woensdag 14 juni 2017

Wederom zijn er een paar kazen van Treur Kaas in de prijzen gevallen. Deze keer op de beurs Mondial du Fromage in Tours, Frankrijk.

lees verder »