We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vindt u het laatste nieuws en eerder geplaatste nieuwsberichten van Treur Kaas.

43 - 48 van 98
Treur kaas op de Salon du Fromage 2016

donderdag 11 februari 2016

Van zondag 28 februari tot en met dinsdag 2 maart vond de Salon du Fromage plaats in Paris Expo Porte de Versailles in Frankrijk. Dit is dé Internationale vakbeurs voor kaas en zuivel. Treur was dit jaar opnieuw aanwezig op deze internationale beurs.

lees verder »
Tuinidee, voor een verrukkelijk buitenleven!

woensdag 10 februari 2016

Treur Kaas was aanwezig bij Nederlands grootste tuinevent, namelijk Tuinidee 2016. Op 25, 26 en 27 februari kon u in de Brabanthallen in Den Bosch de lekkerste kaas ontdekken, beleven en proeven!

lees verder »
Voorjaars speciaal beurs van & voor vrienden van de speciaalzaak

vrijdag 22 januari 2016

Op maandag 15 en dinsdag 16 februari vond een bijzondere voorjaars speciaal beurs plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Diverse specialisten uit de delicatesse branche presenteerden u het voorjaars- en Paas assortiment.

lees verder »
Burgemeester van Woerden op bezoek

maandag 9 november 2015

Op donderdag 5 november is de burgemeester van Woerden, de heer Molkenboer, bij Treur kaas op bezoek geweest om 'De lekkerste kaas van Nederland' in ontvangst te nemen.

lees verder »
Weydeland Jong Belegen 'De lekkerste kaas van Nederland'

maandag 9 november 2015

De heerlijk romige Weydeland Jong Belegen viel goed in de smaak tijdens de Holland Kaaskeuring 2015 op 29 september jl. Hij heeft namelijk goud gewonnen en is daarmee officieel verkozen tot de lekkerste kaas van Nederland.

lees verder »
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015

woensdag 9 september 2015

Op 29 en 30 september 2015 vond de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats. Hier kon u de nieuwste lekkernijen proeven en de ontwikkelingen zien in de foodbranche. Treur Kaas was aanwezig met nieuwe producten, prijswinnaars en een mooie beursactie.

lees verder »